sound by jbgmusic
ttvr024.jpg
Üdvözlünk!
Oldalainkat 1 vendég böngészi
Ma 2022. május 19., csütörtök, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.
Címlap X - Akták X / 5 A keret

X / 5 A keret

A  Keret


A Keret egy nagyon változatos, ugyanakkor nélkülözhetetlen lény. Sok fajtája van. Keret nélkül a kép nem akasztható a falra. Keret nélkül Józsi Bácsi nem tud járni. A jó állampolgár viselkedési normái Keretek közé vannak szorítva. Általánosságban véve, Keretre az élet minden területén szükségünk van.  Keret nélkül akár meg is halhatunk.


Táplálkozását tekintve a Keret olyan mint az akkumulátor. Néha kimerül. Ilyenkor tölteni kell,  a Keretet a töltőhöz, a  töltőt pedig a hálózathoz csatlakoztatni, hogy újra feltöltődjön. Csak hogy a Keret töltőjének a hálózatával manapság baj van. Valahol elvész a „szufla” .

Így fordulhat elő, hogy Keret önálló életet kezd élni. Kezd nem tartozni senkihez sem. Nem tartozik ahhoz sem, akinek fel kellene töltenie, és nem tartozik ahhoz sem, akinek a rendelkezésére kellene hogy álljon. Közben kimerül ebben a nagy önállósági törekvésben.


Van úgy,  hogy a Kerethez kötött felhasználó széttárja a kezét,  mondván, hogy nem tud semmit sem tenni a Keret nélkül. Ilyenkor általában el kellene esnie, hiszen éppen azt állítja, hogy a Keret nélkül nem tud talpon maradni, és közben kezét széttárva elengedte azt.  Ha ilyenkor nem esik el, akkor hazudott. Aki pedig hazudik, az más aljas dolgokra is képes.

Hiába pumpálják a szigorú adózási Keretek közé szorított munkaadók és munkavállalók a hálózatba a munkabér után fizetendő TB-és egészségügyi hozzájárulásokat, az valahol eltűnik, és nem jut el a Kerethez.


Van titkos Keret is, de erről nem írok, mert annyira titkos hogy még én sem tudok róla semmit.


A  Keret élőhelyét tekintve meglehetősen válogatós.

Például a legválogatósabb az átcsoportosítható Keret. 

Ez csak a szegényebb adottságú környékeken szeret előfordulni. A "P" betűs helyeket pedig kifejezetten elkerüli.

Emiatt Pesten ilyen nincs. Pécsen sincs.

Csak Miskolcon.

Büszkék lehetünk a kórházigazgatóra.